Dag 23.



Helgen, piss och bajs. Spytt ut typ allt, ja. Supit mig full. Vägde mig idag, väger 53 kg. Vad händer? Absolut ingenting.

Orkar inte att blogga, tråkigt.

Stänger ner skiten när jag nått min målvikt på 45 kg. :)

Dag 21.

Fastat hela dan, fram till nu. Tryckte först i mig 2 mackor, en med smör och en med marmelad, sedan en toast på det, dock så spydde jag ut allt.

Framsteg åtminstonde.

Var tog min självkontroll vägen?

Började dagen med 1 liten skål m. flingor och fil, SOCKER. Sedan 1 liten pizza bit, och en tortilla med kyckling och sallad. Slängde den sista biten.

Sedan 1 port. med PASTA. + EN OSTBULLE?! Vad i helvete?

Det gick ju så bra dom första tre veckorna!

Jag vill så gärna fasta nu 1 vecka.



Mår otroligt dåligt över mig själv nu, det här är så illa. ÅH.

DAG 20

Jag har inte ätit något än. Snälla självkontroll, låt det bli såhär hela dagen.


DAG 19

Dålig uppdatering, sorry.

Helgen = HORSKIT.

Fredag - Till frukost blev det då en tomat och några skivor paprika. Till kvällsmat/lunch åt jag spenat, broccoli och 1 bakad potatis. Sen var jag med min kompis, då blev det chips, 5 bitar chocklad och mer chocklad. Tränade dock, och på morgonen vägde jag 52.3, det lägsta änsålänge.

Lördag - Ingen träning. Till frukost åt jag 2 klementiner och 1 äpple. Sedan blev det 1 ostbulle och det blev till 3 tapas med kyckling, sallad och hemmagjord (relativt nyttig) guacamole. Chips och choklad, lite pommes med bea och 1 tugga på en schnitzel. (Helvets dumma j*vlar.) 4 öl och vin. (FET!) På natten sa jag till min kompis att jag hade druckit förmycket och behövde spy, så gick och spydde upp lite av nattmaten (4:a mackor, 2 med köttbullar och de andra 2 med kyckling, sallad och guacemole.

Söndag - Till frukost, 1 ostbulle med ägg och bacon. Suck. Sedan 1 macka med kycklig, guacemole och sallad. Till kvällsmat blev det kycklingtallrik, åt halva för den smakade skit. Sedan gick jag och handlade lite godis. Åt lite. Sedan hem, 50 situps, 50 crunches.

Jag mår dåligt. Äcklar mig själv. Hur kan jag få ner allt detta? Jag var inne på min 3:dje vecka och jag SJÄLV gör så allt går åt helvete. Jag ska straffa mig själv så hårt.

Och tänker fasta hela denna vecka.


TRÄNING

Drar mig upp ur min mörka lilla håla och nu jävlar.

Idag står det bara grönsaker och 1 bakad potatis på schemat! Lyckats äta 4 skivor paprika och min tomat ligger här bredvid, haha.

Har tränat sen halv tolv imorse, 1 mils löpning, slått nytt rekord i att träna mage och rygg då jag lyckades göra 100 rept. med 27 kg. Hehe. Sedan 1 timmes promenad med vovven.

I'm on the right track, IGEN.

TACK VARE IGÅR

Diet för mig i en vecka.

Dag 1 - Bara frukt. - CHECK!
Dag 2 - Bara grönsaker.
Dag 3 - Grönsaker och en bakad potatis om man vill.
Dag 4 - Upp till 8 bananer och 3 glas mjölk.
Dag 5 - Bakad potatis, 1 port. lövbiff och grönsaker.
Dag 6 - Hur mycket lövbiff och grönsaker man vill.
Dag 7 - Brunt ris, färskpressad frukt jos och grönsaker.

Har inte kommit på den själv, men läste att den var ofarlig (inte för att jag bryr mig, men mina föräldrar) och att man skulle dricka 10 glas med vatten per dag - är inne på mitt sjunde glas haha, kissat på mig nästan hela dagen.

Vill ner till 52 kg till nästa onsdag!

Cyklade 1 mil idag, brände 200 kcal. Sedan tränade jag "kärlekshandtagen", låren och rumpan (tog i så jag höll på att spy) sedan 1 timmes promenad. Har bara ätit lite fruktsallad idag, så jag ligger på minus igen!

05.00 -

SKA JAG UT PÅ EN JÄVLA SPRINGRUNDA! Sen ut med min hund, och sedan direkt till gymmet när det öppnar 0800 för att plåga mig själv till döds, jag ska dö där inne somsagt. DÖ.

Dö.

Dö ditt fula dumma helvete, dö.

Dö, dö, dö, dö.

JAG LOVADE MIG SJÄLV. Vad i helvete. Döda mig. Skjut mig.

Mina kära raklblad, hej.

SJÄLVMORD

3 SMÅ KANELBULLAR. 2 NÄVAR MED CHIPS. 5 KÖTTBULLAR OCH MAKARONER? + VIN och INGEN spya! Jag börjar gråta.

Konsekvenserna för en dum JÄVLA HELVETS IDIOT KILLE. Jag vill dö, helt seriöst.

DAG 15



Vägde mig idag! EH?! 53.4. -4 gram, men jag måste säga att det gick mycket bättre första veckan - då jag faktiskt gick ner 2 jävla kilo. ÅH.

Men idag har det varit bättre, fått i mig ½ packet nudlar, 80 kcal ungefär. Sedan några skedar müsli och mjölk.

1 timmes promenad med min hund, 30 min på cykeln (brände 200 kcal) och träna mage & rygg. Så på underskott idag iallafall.

Dålig uppdatering igår, men var bara allmänt låg och hade inte lust till att göra någonting + hade tryckt i mig för mycket mat, en riktig skit-dag.

INTO DUST

Gråter.

Gick in på "min" killes ex facebook.

Vad tror ni jag ser? En bild på hennes hand på hans rygg, och hur vet jag att den är ifrån nu? Jo för att vi var på G när han tog sin tatuering, och den var på hans rygg.

Jag är värdelös. Han har huggit mig i ryggen, han kan lika gärna få torka sina fötter på mig - för jag är hans jävla dörrmata, ellerhur? Känner mig som skit

Jag vill aldrig mer äta.

Och jag ska ha vin, NU. Och fy. Fy fan för att jag faller tillbaka, värre än någonsin.

DAG 13 - FASTA!

Fasta 3 dagar nu! SÅ gott det går, vet dock inte hur jag ska göra med kvällsmaten då alla är hemma? Hms, + minst 1 timmes motion varje dag, 100 situps och 1 min. planka.


DAG 12, BESVIKEN.

(FUNKAR INTE ATT LADDA UPP BILD!)

15 okt:

Lunch: 5 skedar müsli med yoghurt. (Blev arg och slängde resten, yay!)
Kvällsmat: Loads of chips, vodka, öl och cider. (Igen.)

16 okt:

Lunch: ½ macka, några skedar müsli och yoghurt och pyttelite fruktsallad. (Spya i halsen).

+ 50 situps.

Fyfan för mig, jag åstadkommer inget. Helvete.


DAG 11

och jag är SUR!

Fixade inte kvällen igår när det var chips framme, boo. Så det blev massa chips med DIPP OCH tacos. + cider, vodka och tequila. VILKET resulterade i fyllemat - 1 till tacos.

Massa spya inne på toaletten sen dock "för att jag var så full" hahaha. Skönt att dom trodde på det! Fick ut rätt mycket.



Och tack vare dagen igår, så blir det ingen mat för mig på 3 dagar. Basta.

DAG 10

föresten! Var bara tvungen att ha det som rubrik hähä.

JUST CAN'T GET ENOUGH OF THIS THINSPO BLOGS



Ingen träning för mig idag, hinner inte.

Och sen ska jag vara med min 'feta' kompis, men istället för godis idag så ska vi köpa morötter, gurka och dipp. Hm? Hon ska såklart ha chips - men idag får hon inte i mig ett enda.

+ TACOS.

Kan tillåta mig att ta 1 bröd, max. Sedan massa gurka, tomat och majs, bara lite köttfärsås. Tycker inte ens om det. Spy upp det om hon inte märker.

Och ingen annan mat före det, bara cigg och vatten fram till ikväll! Sen imorgon - massa träning.

Och nu ut på en cigg!

JU MER DOM SPOTTAR

Höll mig till 2 skålar müsli och 2 skålar med fruktsallad igår, tills kvällen då jag åkte till mamma, hon märker DIREKT när jag inte äter, haha. Helt sjukt när man jämför med pappa, som kallar mig fet och inte fattar att jag inte äter kvällsmat för att jag mår illa av det.

Eller, att varje gång vi har fått ta hit rörmokaren så är det för att jag gjort stopp antingen i kranen eller i toaletten tack vare att jag spytt. 'Men Joy, du får inte supa så mycket, ha-ha.' J*vlar.

Iallafall, mamma tyckte inte om att jag 'inte åt' så jag tog en itty-bitty skål med yoghurt och kellogg's. That's it.

Precis gjort 50 situps, gjort en macka som jag tryckte ner i en plastpåse som ska slängas, och dricker ett stort glas med vatten! Min morgon börjar bra.


DAG 9

2 skålar med müsli och 2 skålar med fruktsallad. Skjut mig.

Står en nutrilett-dryck inne i kylen och väntar också, men häller ut den när mamma inte ser.

Trött på skiten.

Men, 52,5 kg till nästa veckan OM INTE mindre! Vilket jag ska försöka mig på.

OCH ÄNNU EN GÅNG

Vindruvor, yoghurt och müsli. + dricka vatten tills jag dör. Fast. Vet inte om det är för mycket med müslin? Jag menar det smakar ju gott, så det kan ändå inte vara nyttigt.

ERASE ME



Första och sista målet för idag! Min fruktsallad och müsli med yoghurt, 0,5% fett.
Åt inte upp allt utan lämnade lite. Men fan. Jag känner mig FET! Jag är fet. Jag vill få upp det. Hade jag varit ensam hemma hade jag spytt upp det.

Iof, får väl se det positivt. Bättre än chipsen och Ben&Jerryn där nere. Öh.

Helvete.

WORK IT, DO IT


DAG 8

Klockan är snart eftermiddag och inte en enda matbit har kommit ner i min mage, woooooho. Gick och gymmade 12.30, tog rygg, mage, rumpa, innerlår och "kärlekshandtagen". Körde 37x1 rept. och 10 minuter cykel då jag hann bränna 70 kcal faktiskt. Haha.

MEN. Det var rätt slött av mig, hade kunnat ta 20 min till på cykeln och 1 tim. på löpbandet, eller egentligen? Varför ens dela in det i tid. Träna tills man dör kanske. Anyway, jag stack hem istället och tog en timmes promenad med min hund i raskt tempo.



Nu ska jag till ICA och inhandla frukt så jag kan göra en fruktsallad.

INGEN UPPDATERING IGÅR - SORRY

Igår var det min dag då jag skulle väga mig, exakt en vecka efter jag börjat med detta! Resultat: 53.8, och innan jag började låg den på 55.0! SÅ YES - 1 KG ÄR HELT BORTA. Happy face.

Sedan kan jag inte säga att det gick så bra igår? Blev så arg på mig själv att hjärtat satt ända upp i halsgropen och jag började nästan gråta. Awh.

Frukost började OK! 1 knäckemacka såklart, med 2 skivade tomater. Åkte in till stan för att möta upp min kompis och hon ville äta på donken, för att vara ett trevligt sällskap beställde jag in 1 mc chicken jr och en cola light. Cola lighten drack jag upp men åt bara halva mc chicken burgaren för jag "var så mätt och hade ätit så otroligt mycket mat innan" hähä.

Sedan tillbaka hem, då fick jag i mig ½ skål med kellogg's (de nyttiga) och lite mjölk. Kände för att ta självmord där ja.

Blev inte bättre efter det heller, hem till min kompis och där bjöd dom på lasagne med vitlöksklyftor och vitlöksbröd. Tog typ, 1 ½ portion lasagne, 2 vitlöksbröd och några vitlöksklyftor. Spydde inte ens upp det.

Vägde mig tidigare idag igen, ställde mig på vågen och då stod vikten på 54.2. 'Ä förih*lvete' tänkte jag. All vikt som jag gått ner har i princip jag gått upp igen. Saknas bara 8 g.

Men sedan tog jag av mina leggings och skjorta och ställde mig naken, och DADAAAAAAAM - vikten står kvar på 53.8!

Mål till nästa tisdag är: 52.5.

Ska bli ännu bättre denna veckan! För nu jävlar.


FIT OR FAT?


'MAN HAR ALLTID

två alternativ på morgonen.

1. Vakna, somna om igen och fortsätta drömma.

2. Vakna, resa på sig, och uppfylla sin dröm.'

Jag väljer alternativ 2 imorgon. - Man lever bara en gång, en cliché. Men det är SANT! Jag vill att min kropp ska bli som jag vill ha den såfort som möjligt och därför väljer jag att ställa alarmet på 0500 och FAKTISKT GÅ UPP OCH UT FÖR ATT SPRINGA!

För hur j*vla skönt är det att sova egentligen? Att somna är mysigt, att vakna är hemskt. Men att sova är som att vara död. Man missar många chanser till att bli ännu bättre.

Och för hur j*vla skönt är det egentligen att lyckas? Börjar dagen bra så brukar resten gå bättre, och det finns ingen bättre känsla än när man lyckas. Ait?!

:)

GAMMAL BLOGG

Som en följd av inlägget nedanför så tänkte jag bara berätta att om ni inte vill trassla in er som jag i denna 'sjukdom', vad man nu ska kalla det. Så läs förfan inte bloggen då! Det hände mig, www.whatweaimfor.blogg.se, är en äldre blogg jag gjorde nu iår. Glömde bort lösenord dock!

Saken är den

att när jag skrev den bloggen så vägde jag 50-53 kg. Har haft en innan det också som jag startade 2009 ungefär, och då var jag inte så insatt. Glad, kunde äta. Lite ångest efter. No more.

MEN NU

några år senare, efter jag tänkt på det mer vartenda dag (då menar jag timmar, minuter och sekunder. Skojar inte). Så väger jag 54-56 kg och ALLT är värre än någonsin! Svält, spya, skärsår. BIG ONES!

DOCK

så har jag fått mer självkontroll och allt är påväg ner igen, OCH NU är det på riktigt! Inte som innan, inte som de andra bloggarna då jag fick för mig att vara nyttig men redan på dag 1 så tryckte jag i mig allt möjligt.

Nu är det på riktigt.

Det är ens eget val, och väljer ni att trassla in er på det eller redan är intrasslade så är ni varmt VÄLKOMMNA! Jag hjälper er gärna med allt, ni är som min familj! INGEN annan vet om det här förutom ni som läser. Inte familj, inte vänner, inte pojkvänner. Absolut ingen. Ingen har en enda aning.

Vill ni ha tips och idéer, mer foton eller videos, så får ni jätte gärna kommentera eller mejla! Puss på er finisar.


DAG 6.

Update: 1 knäckemacka med 2 skivade tomater och 1 portion med ris. 100 situps! ÅNGEST.

Vet att allt det jag har ätit idag är fortfarande för LITE men ångesten ger sig inte! Och det blir bara mer nu när jag inte fått upp det iheller. (Sjuk i huvudet!) Jag som tänkte köra all in denna veckan. Men jag ger inte upp, imorgon blir det nya tag och mer träning!



Och jag måste nog säga förlåt, om jag sätter grill i någons huvud nu för detta är inte friskt och det vet jag innerst inne, kan inte säga att jag mår dåligt över mig själv eftersom det är i detta jag finner trygghet, tröst och kontroll. Men jag vet själv hur jag påverkats av andra pro-ana bloggar och jag vill egentligen inte påverka någon annan negativt. Säger jag.

Men min andra röst, hon har kanske rätt? 'Vadå inte sätta grill i någons huvud? Är man fet så ska man svälta till varje pris and so it is.' 'Du förtjänar inte maten förän du gjort dig förtjänt av den, och det är inte i detta tillfället, kommer aldrig att vara. Du är misslyckad, ful, äcklig. Du är ett helvete.' 'Du är svag, ett offer helt enkelt. Det är bara du som kan ändra på det, och det är nu. Du lever bara en gång och vill du vara en svullen 40-åring som alla andra? Med tights och tjocktröja, grå utväxt och en stor fet valross till mage? Det är du om du inte fortsätter. Tro mig.'

S j u k t.

INTOXICADED WITH MADNESS I'M IN LOVE WITH MY SADNESS



Idag vet jag inte om jag ska skratta eller gråta.

Till frukost blev det 1 macka med räkor på, såklart. Sedan blev jag uttråkad och tog ungefär, 5 nötter?! IDIOTI, och EFTER det så tog jag två tuggor på en annan macka? Alltså. Det är FÖR MYCKET.

1 timmes promenad med min hund blev det iallafall och 50 situps. Kommer nog springa senare ikväll!

Och till kvällsmat så blev det nutriletta chockladdryck som blev uthälld i vasken för jag förtjänar den inte! Yes yes yapp.

45 kg, jag ska! :(

WAH



LADY GAGA har INGET med denna bilden att göra, vill bara uppmärksamma Christina som BRUKADE (vet att man ska leva i nuet) men hon brukade vara så späd och fin! Kolla? Fult kärringfett har hon lagt på sig. J*vlar.

I WANT TO FEEL YOURE BONES ON MY BONES


FÖRE/EFTER

Bilder på mig kommer jag snart att lägga ut varje dag. För mig själv - för att kunna se en förändring och faktiskt hur jävla fet jag är just nu. Kommer att hålla mig motiverad!


MATINTAG

Frukost:

1 knäckemacka.

Kvällsmat:

½ glas med nutriletta.

+ morgonens pw och e.f träningen så ska jag nog ligga på minus åtminstonde! BRA JOBBAT.
Denna veckan kör jag all in! Fasta 3 dagar nu någongång också och träna livet ur mig.


Mitt mål!



Muskolös men feminin! Loves it.

Jag älskar detta.



Nu går jag och kickar ass med superhård träning!

WORK. SWET. ACHIEVE.

Kollade mig i spegeln idag. NAKEN. Hahahaha. Jag är så besviken. Ska plåga mig själv med detta.


COMMIT TO BE FIT

1 timmes lugn promenad blev till 1 timmes pw och löpande! Yes. Är fortfarande besviken dock, kunde gjort så mycket bättre och jag kunde sprungit snabbare. Matintaget idag har iof bara bestått av en knäckemacka med räkor. MEN nu sitter jag på röven framför datan och det ger mig svinig ångest!


DAG 4#



Skulle gått upp klockan 0500 idag! MEN beslöt mig faktiskt inte för att gå upp och träna då eftersom min j*vla halsfluss aldrig ger sig och jag vill inte att den ska bli värre igen. Därför.

Men jag ska ta mig i kragen och ut på en 1 timmes, lugn promenad och sedan bege mig till gymmet där jag ska träna rygg, ass och axlar.

Tänk också på att ni inte måste dela in i repetioner utan man kan faktiskt köra tills man inte orkar mer, och lite till. Sen efter det gör man lite till igen. Sluta inte när ni blir trötta för det är då man ska ge mer. Tänk på träning aldrig tar lika mycket som det ger tillbaka! HÅRT ARBETE belönas med FIN KROPP.

HUR GÄRNA VILL DU LYCKAS?


I'M MAKING MYSELF FIT, SHINE, STRONG, VIGOROUS.

Se din kropp som konst. Behandla den som den vore värd miljarder. Inse att din kropp är det enda du har kontroll över. Känn dig som en gud och SE UT som en.

Du själv
kommer att tacka dig - och alla människor, killar som tjejer. Som slipper ta i ditt fett. Hähä.


Cheeseburgare eller?


True dat.


FIT FAT

"When people are ready to, they change. They never do it before then, and sometimes they die before they get around to it. You can’t make them change if they don’t want to, just like when they do want to, you can’t stop them."
— Andy Warhol (Andy Warhol: In His Own Words)

 


Fick precis höra

att jag ALDRIG skulle kunna sluta äta skitmat, att jag faktiskt aldrig skulle kunna sluta, och att jag ljög när jag sa att jag aldrig skulle göra det igen.

Vet ni vad?

Means nothing.
Jag är inne på rätt spår, igen. Men den här gången är det annorlunda, för JAG har bestämt mig, på riktigt. Det är nu det gäller. Fuck alla som säger att man inte kan. Motbevisa dom.

BARA GÖR DET


What did you do today to bring you ONE STEP CLOSER to you're goal?

Drick vatten varje gång när ni känner er hungriga! Det kan vara törst istället. Key!


SUFFER THE PAIN OF DISCIPLINE OR SUFFER THE PAIN OF REGRET


Ett kvällsmål senare



Åt ½ paj. Liten bit då. Det var en ost och skink paj. Fick bort all skinka eftersom jag inte tycker om kött så mycket, och osten är också illa men tränade lite efter så det ska väl vara "OK". Antricot och inbakad potatis åt mina föräldrar och URRRK, jag tål verkligen inte sånt "grovt" kött! Det bara växer i munnen.

Blev vin till maten också, så är lite berusad nu haha. Så himla skönt. Men det är mycket kalorier i vin också. Öh.

Som sagt, tränade nu precis efter. Så resultatet för dagens träning blev såhär:

209 situps.
209 "ass" repetioner.
49 push-ups &
2 min, 30 sek s.ka plankning.

På "första" träningen la jag på 4 mer. Så om jag egentligen var klar på 100 situps, så gjorde jag 4 till som exempel.

På "andra" träningen, nu ikväll. Så la jag till 5 mer på allting. Jag försöker alltid öka med minst 1 gång, just för att veta att det går och att man vet att man alltid gjort lite bättre sen första gången. Feels so good.


8 okt. BESVIKEN.



Tränade inte igår, och fick i mig två kitkat, halv påse chips, dippa, cola light, pommes och kycklig + att jag drack tre öl, cider och vodka, hms. Blev dreggig och spydde sönder mig så fick nog endå upp en hel del! ":)" Men ändå, seriöst? Jag är så besviken på mig själv, och ville inte träna eftersom min halsfluss.

Idag var det lite bättre iallafall - första jag gjorde när jag gick upp var - äta tre chips - stoppade mig själv - tappar ut resten på golvet - slänger dom. Äter 2 frukostbullar med marmelad och räkor. (Too much, jag vet.) Några 6 timmar senare trycker jag i mig 2 mackor TILL!? VITT BRÖD också för den delen!

MEN

100 situps,
1 min. planka,
20 push-ups &
100 s.ka "rumpövningar" (När man lägger sig med ryggen på golvet, har fötterna i marken och lyfter på magen upp i höjd till knäna, så går man upp och ner på det viset osvosv.)

Resultat - svettigt. När man tränar och magen blir kall så är det ett tecken på att kroppen har kommit till den punkten då den börjar bränna fett!

Onödig update - ingen träning -

- innebär också ingen mat. Ska försöka hålla mig till så lite jag kan idag. 45 kg here I come!


7 okt. DAG 3.

Dag 3 utan socker! YES. Det är nu IDAG som kroppen börjar ta och bränna på fettet.

Och som sagt, min nya livsstil innebär att inte ta en enda tugga på något inom chips, godis och glass vägen, hell no.

MEN - jag svek mig själv idag. Förlåt kroppen. Ställde alarmet på 0500, vaknade och tänkte 'fuck detta'. Jag har så OTROLIGT ont i min hals, det går inte att beskriva, och jag kommer aldrig bli frisk känns det som. Jag måste sluta träna, är inne på min 3:dje vecka med förkyldning och det blir bara värre.

Så nu ska jag lugna mig, samla krafter och ge allt vad jag har när jag är friskare!



ÅNGEST

Vet att detta är fel av mig att skriva. Men efter den där löprundan nu på kvällen så var det "kvällsmat".

Tror ni inte jag trycker i mig två hamburgerbröd, hambugerdressing och lite pommes? Kill me.

Vet inte om det ska straffas med att gå upp 5 imorgon på en PW? Eller klockan 7? Eller 9? Eääääääääh. Don't be a loser nu. 5. Fem it is.

Iallafall, var hos en polare idag, och hon har en funkulerande våg.

Har ju pendlat ifrån 53-56, och vikten har legat på 56 ett tag. Brinnande ångest - yahp. Men IDAG, så stod den på 54,9! Weho - och jag som ska ner till 45. Kanske 42. Det är alltså -10 KG på ett ungefär.

Det fixar jag på tre månader. Lätt. ":)"


Update



Kom precis hem ifrån ett löppass!
Skulle egentligen cykla men den ville tydligen inte. Cykeljävel. Powerwalkade istället en bra bit sedan sprang jag resten. Tog mig 50 minuter ungefär, hann bli svettig och troende om att jag skulle dö! Så passet var bra. Kan inte säga att jag är stolt - eftersom jag aldrig tycker att jag gjort tillräckligt (vilket iof, är sant.) Gjorde iallafall 25 situps precis. Har 75 kvar.

Keep going.

P.s - jag måste vara sjuk i mitt huvud. Har gått från att i tre år bara kollat på thinspo och på över bara en dag är jag så insatt i fitspo att jag inte ens kan sova. Eller, är det inte så stor skillnad på thinspo och fitspo? Hms. Thinspo vet jag är pro-ana. Alltså inte äta. Fitspo, enligt mig. Måste ju vara att träna för att kunna äta. Typ samma sak. Haha.

HOW BAD DO YOU WANT IT?

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be? You are a child of God. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.”

——from A Return to Love, by Marianne Williamson

Fall down 7, stand up 8.


THIS IS HOW WINNERS ARE MADE


6 okt. 2011.

0500 - Alarmet går. Sätter mig upp. Kände mig så otroligt låg, hade feber, såhär ont i halsen hade jag aldrig haft, kunde inte andas. Nästan täppt och munnen torr. Fy helvete, tänkte jag. Lägger mig ner igen. Stirrar ut genom fönstret. FAN. Jag misslyckas redan dag 2. Ångest. Somnar om. Vaknar 07.05. Denna gången reser jag mig upp. Dricker vatten. Väcker mig till liv. Går ner, tar kopplet och går ut med min hund. Inte runt huset denna gången, runt hela byn. 1 timme.

15.00 - Fortfarande låg, vill inte gymma för vill inte att min halsfluss ska bli värre. Går dit iallafall, fixar 5 minuter på träningscykeln och 20 minuter på löpbandet. Situps och "kärlekshandtagen" tränar jag också. Svettas. Går ut ifrån gymmet och känner att jag är ett steg närmare. Kanske ett halvt.

18.00 - Sitter hemma och skriver, vilket är nu. Haha. Min hals är så jobbig. Plågas varje gång man sväljer, booooohu. MEN JAG SKA UT EN GÅNG TILL - cykla upp till skogen vilket kommer ta en timme ungefär. Sedan springa en runda och cykla tillbaka hem. Just because. Måste känna att jag har kontroll.

Nu jävlar. Jag vill inte missa en enda sekund som kan få mig närmre mitt mål, och att lyckas. Inte en enda.

5 oktober, 2011.

Ur min s.ka "dagbok":

JAG vill det här lika mycket som jag vill andas. Man andas för att leva och gör JAG inte detta så kommer jag att dö.

JAG är inte rädd för att dö. MEN isåfall för rätt anledning.

JAG dör om jag inte gör det, och jag kommer inte sluta tills jag dör.

För att JAG ska lyckas med något, är det först och främst mig själv! Och det är NU. Inte imorgon, inte nästa vecka. Inte nästa år, utan här och nu.

För att ändra situationen NU ska JAG först och främst ändra mitt sätt att tänka på. NU.

Inställningar som:

Sova - finns inte.
Att bestämma sig och sedan ändra sig - finns inte.

I WANT IT ALL AND I WANT IT NOW.

INGET ska stå ivägen för mig och vad JAG vill lyckas med. Inte ens mig själv.

Det är nu eller aldrig.

NU IDAG!

Ska göra en förändring. Inte ge upp, inte ge upp något för stunden som jag vill ha mest av allt. Att känna mig lyckad.

Det är bara JAG som kan ändra på mig själv. Inte låta MIG tryckas ner eller bli påverkad av andra beslut eller åsikter.

JAG förstår inte vad definitionen av att misslyckas betyder. Bara seger.

Ge
aldrig
aldrig
aldrig
aldrig
aldrig
upp.

Ta en paus, men sluta aldrig.

Känslan av att något är jobbigt, tråkigt eller onödigt finns inte.

Tappad motivation ska alltid påminnas om varför den fanns där från första början.

Va inte som alla andra.

Idag vill jag se mig själv gå upp 0700 och springa. För att sedan 0800 när GYMMET öppnar, gå på den jävla löpmaskinen i 60 min. Cykla på den jävla träningscykeln i 30 min. För att sedan gå hem och ta min egna cykel och ta en runda på 30 min.

Göra 100 situps. FASTÄN JAG har feber.

Stanna inte förän du får nog. Jag får aldrig nog.

Dare to be powerful beyond measure.

BARA GÖR DET.

07.15 - Jag har jättemycket hosta och så otroligt ont i halsen. Men bestämde mig för att gå upp. Sitter nu i träningskläder. Får lugna mig lite. Går/joggar sakta 60 min. Ett lugnt powerwalks pass 60 min, Cykel 30 min. Rumpa 12x3 rept. 100 situps.

09.50 - Hemkommen. Joggade ner mot idrottsplatsen med min hund, sprang runt med honom, "hoppade" över bänkar - haha, och powerwalkade tillbaka hem.

Vad var det bästa jag gjorde?

Att ens överhuvudtaget gå upp idag.

Vad hade jag kunnat göra bättre?

Allt! Gå mer, springa mer, hoppa mer.

12.30 - KLAR med gymmandet. 30 min cykel, 60 min pw och benpress som aldrig förr. 1 rept låg på 100 lb 36 ggr. 2 rept 100 lb 32 ggr. 3 rept 100 lb 30 ggr.

Cykling: - 100 kcal.
Löpband: - 450 kcal.

- 550 kcal.

Första dagen avklarad - resultat - JAG GJORDE DET! Check.


Första inlägget.

Låt mig förklara varför.

Varför jag gör den här bloggen.

Låt mig berätta vem jag är.

Och vad jag gör, och varför jag gör det, och hur jag gör det, och varför jag vill att ni ska göra det.

Först, jag väljer att vara anonym då jag lättare kan beskriva min situation och mina händelser. Det är inte många, nästintill inga personer som vet vad som snurrar i min skalle.

Jag är 17 år gammal. Jag har strulat fram och tillbaka några år med ätstörningar, inga grova. Men dom finns där, alltid. I bakhuvudet. Jag har svält mig och jag har spytt upp mat. Sedan är nog har, fel ord. Jag GÖR det. Fortfarande. Har också druckit rejält/varje dag, sedan några månader innan jag fyllde 17, vilket är ungefär, 8 månader sen. Vill inte kalla mig för alkholist, jag menar. Det händer ju bara kanske, 2 gånger i veckan? 3 kanske. Ibland 4. Vissa gånger alla dagar i veckan. And so on. 

Jag har lite funderingar på varför jag blivit såhär - känna mig smutsig, fet, misslyckad. För några år sedan blev jag sexuellt utnyttjad av min kompis pappa. Under tre år. Jag vågade aldrig säga nej när han tog på mig. ALDRIG. Därför det delvis är mitt fel att han inte slutade, tror jag, tänker jag. 

Detta har då lett till att min kontakt med killar ALDRIG varit någon bra. Jag kan inte kommunicera med någon kille på normalt sett. Jag blir nervös, skrattar. Jag hatar känslan när någon kille ska ta på mig och drar mig ALLTID ur innan det blir allvar eller leder till "sex". Men såklart, jag pratar med dom. Jag tar på dom. Jag strular med dom. Men jag vet också hur det känns i mig när jag gör det, inte rätt. Fel. Trodde jag först blivit lesbisk, men så var det inte. Jag vill så gärna, men jag kan inte. Därför känns det alltid bättre när jag har något såkallat berus i kroppen. Alkohol etcetc. Det blir enklare för mig, vilket också gör att jag inte kan sluta.

Sedan har jag inte världens bästa kontakt med mina föräldrar (cliché jag vet!) anyway, min mamma är världens snällaste. Det vet jag, innerst inne. Men jag är kall, har svårt för att visa känslor, så att dom som faktiskt bryr sig om mig, stöter jag bort. Hon är så tjatig men vill mig bara väl. Det vet jag. Jag är som en djävul mot henne.

Däremot, min pappa. Det enda han vill är att jag ska lyckas med livet, och det enda jag vill är att lyckas med livet. Jag har stora drömmar om att bli skådespelare och artist, jag kommer alltid ha det. Tills jag får det. Min pappa - han tror sig veta att det aldrig kommer inträffa och vill att jag ska komma tillbaka ner på jorden. Inget stöd. OAVSETT hur löjligt, patetiskt och overkligt mina drömmar än låter - så vill jag inget hellre. Och ingen stöttar mig. Inte min familj, inte överhuvudtaget. Min pappa ber mig dra åt helvete och säger att jag kommer sluta som ett crackhead på en bakgata. Det får mig bara att vilja ännu mer. Samtidigt som det känns som ett slag mot huvudet, och att man sedan ligger på marken, och att dom börjar sparka, och sparka, och sparka. Tills man inte känner något mer. Det hade blivit så uttjatat, så jag brydde mig inte. Kan ni förstå? Jag slutade bry mig, om ALLT. Exakt allt. Så, här har ni mig. Jag lever i en bubbla, med mina hörlurar, med musik. Drömmer mig bort, varenda jävla dag så drömmer jag mig bort, och det värsta är att jag faktiskt ler. Ler när jag är borta.

Och DET har lett till att min självkänsla sjunkit så OTROLIGT mycket, det är overkligt. Jag har valt att ligga i sängen och gråta, jag har valt att skada mig själv, jag har valt att hoppa av skolan, jag har valt att inte ha några kompisar, jag har valt detta livet. HADE. Jag HADE valt detta livet.

No more.

Från och med igår, 5 okt. 2011 bestämde jag mig för att göra en ändring. Jag sa till mig själv. Imorgon ska jag upp klockan sju på morgonen, göra något med mig. Vad kan jag kontrollera? Min kropp - ja. Jag kan göra mig själv bättre. Ut och motionera med dig, tänkte jag. UT och MOTIONERA så du faktiskt kan äta - utan ångest. Ut och motionera för att få bättre psyke. Ut och rör dig tidigt på morgonen, just för att alla andra ligger och sover.

Känn dig bättre, må bättre. BLI bättre. Än alla andra.

JAG gör det här för att bevisa för ALLA att jag kan! Jag kan om jag vill. Oavsett om det gäller min kropp, min framtid, mitt liv. JAG KAN, jag ska och jag tänker göra det! JAG VET också att det här kommer bli så otroligt jävla extremt svårt, det svåraste jag gjort i mitt liv. Att ta kontroll. Över mig själv.

Jag har gett mig in på detta nu, och jag gjorde ett vad med mig själv. Att denna gången, slutar jag inte. Förän jag är färdig. Den här gången, ska bli den första och sista, som jag faktiskt BÖRJAR MED NÅGOT OCH AVSLUTAR DET! Ja, ja så är det. Och det börjar, NU.

To be the best you have to beat the best.

Så, detta är för dig som vet att du kan få det bättre, bestäm dig. Vänd dig ut och in. 

Ge aldrig upp, du känner redan smärta, du är redan sårad. Få ett pris för det. Gå inte och lägg dig förän du LYCKAS.


RSS 2.0